Nie jesteś zalogowany na forum.
-Zrob ze mna co chcesz...-powiedziala skoro juz zrobila tyle dziwkarskich rzeczy ha
to cóż, złapał ją za łepetynkę i pociągnął znowu do swojego chujka, bo kto powiedział, ze moze skońćzyć zanim on dojdzie??
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wiec zacisnela usta i leciala dalej szybko, by mogl dojsc.
i jak tak się przykładała to złapał ją za szyję i się wycofał i się spuścił na jej ryjek zadowolony z zycia.
Przyjela z pokora haha
to jak trwała jej pokora to ją obrócił brzuchem na wyrku i pociągnął w górę i się wpakował chujkiem w jej dupę!
To wytarla w poduszke buzke ze sperma i byla zaskoczona -Ahhh dlugo mozesz... chcesz poznac mnie cala...
- tego mozesz być pewna...- i żeby mogła się dalej dziwić to wziął jej ukochanego wandzia i drażnił jej cipkę i łechcinkę wibrą rozpychając się w jej dupce
-Uyyyyy!!!!!-jeknela glosno i zaczela sie krecic ledwo to wytrzymujac
to jak się pchała na jego chujka to jeszcze mocniej docisnął wibator do jej łechcinki
To sie pchala logicznie zsby dociskal do jej dupy. I nie mogla przestac tak ja ten wand wyginal -O jezu...o boze...niewytrzymam...faaak!
to odsunął wandzika, żeby mogła chwilę odpocząć, a potem się wycofał z jej dupjy i się wbił w jej cipkę chujkiem
-O fakkkkk....-jeszcze raz jeknela jak byla blikso a on ja od tego odsunal -Niedobry ksiadz jestes...i caly spocony od sutanny...
- jak w saunie...- powiedział, bo co miał oszukiwać, a ona nie pchała się do rozbierania go haaha i tym razem był tak miły, że się pierwszy spuścił, ojej zapomniał o gumce jako ksiązulek:(
To podsunela sobie sama wnadzie ha i doszla zaraz za nim i legnela wykonczona na lozko -Mmmm...
to już mikie zdjąl sutannę i koszulkę, bo też już była mokra.. i ani myslał jej odpuścić! - tylko na tyle cię stać?
A koloratke? Hahaha
Spojrzala na niego-Nie...stac mnie na wiecej...
no jak miał gołą kaltę to gdzie miała mu się koloratka trzymać?!
- więc to pokaż...- powiedział i położył się obok niej.
To wlazla na niego i zaczela sie ocierac -nie tylko na lozku modmy sie
Pieprzyc...
uniósł brewkę- a gdzie jeszcze możemy to robić?
-Na dywanie,
Przy scianie...na basenie, w jacuzzi, na silowni, w kuchni na blacie...pod prysznicem...masz ochote na ktores z tych?
- hmm.. kuchnia? Przy okazji coś przekąszę..
-jestes glodny? Zjadles tyle pizzzy!!
Popatrzył na nią- Nie jadam śmieciowego żarcia, Maria..- powiedział uśmiechając się.
To sie opanowala i zasmila
Sie. -pomylilam sie...jesli do tej pory sie nie zakochales to nie nakarmie cie.