Nie jesteś zalogowany na forum.
- nie wzywaj boga nadaremno...- powiedział jak ksiadz z full powagą i się pchał dalej hahaha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wiec musiala, po prostu musiala!jak zobaczyla te powage i ja nakrecil -Ahh Boże!!
to jej paluchy wepchał do ryjka, aby już nie grzeszyła hahaha i był z siebie zadowolony
Ssała mu sexy paluszki i dochodziła.
mikie w gumce się musiał bardziej męczyć:( wiec się dalej pchał czekając aż jemu się zachce spuscić haah
To Maria nie czekala tylko doszła i jeczala seksownie, ale juz bez imienia. Zaciskala sie na jego chuju
to po jakimś czasie i jemu się dpszło i się spuścił w swój garniturek! a potem się jeszczał grzal w jej cipce- mmm... coś mi obiecałaś...
-Pamietam...musisz sciagnac gumke...-patrzyla na niego
- Oh.. jak na złość nie zgubilą się w tobie- powiedział zacieszony i ściągnął gumkę fuuuuuj:(
Patrzyla na to jak sciagal ile mu si enazbieralo haha na jego penisa i zagryzla lekko warge -Podobalo ci sie?
miał wystarczyło dużo i wartowściowego plemników ahhaha nie musiałą go mierzyć hahaha
- Hmmm wolę bez gumek...- powiedział z uniesioną brewką
-Ja również...-usmiechnela sie -Ale to zla odpowiedz...nie zasluzyl ksiadz na ociaganie...-wzruszyla ramionkami -Do widzenia -i odwrocila sie tylem od niego haha
to ją złapał za kudłaski i pociagnął w dół= Coś ty powiedziała?
Hahahah to sie zaskoczyla ale pozytywnie -To co slyszales...-powiedziala juz lagodniej
ta kim kardashian w krolowych zycoa to jest masakra.... dwa klocy... jak ona się porusza...
- Żadnego do widzenia...albo opowiem wszystkim, że taka święta nie jesteś..
-Ayy siii? -usmiechnela sie -To ja opowiem wszystkim. Jak szybko mnie zapragnales miec...-zlapla go za chuja
- Zobaczymy komu uwierzą.... ale nie kuś losu...- powiedział jak go złapała za chujka i puścił jej kudłaski
-Dobrze...powiedz kiedy sie zakochasz-mrugnela do niego i sie nachylila i wzial od razu do buzi calego penisa az do oporu
to aż się roześmiał - twoje niedoczekanie....
To zaczela tak pieknie od razu
to już się nie śmiał, ale czekał na to co najlepsze w lodziku ha
Starala sie bardzo
Nawet mruknela a pozniej jej sie udalo przez chwile fuuu
to tu sobie aż jęknął jak się w końcu doczekał!!! - właśnie tak, maleńka... uwielbiam to..
To jeszcze raz to zrobila i jak wyciagnela to takie cos az wyszlo;( fuuu
- potrafisz być niegrzeczna...- powiedział jak już tak dziwkarsko było hahahha - wiesz jak zadowolić faceta...