Nie jesteś zalogowany na forum.
no to go zaskoczyła to fakt hahahah - SŁucham? Jeszcze 2 dni temu sama chciałaś więcej...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Chcialam ci pokazax jak wyglada kobieta nago prawiczku...to znaczy, padre Tomas-usmiechnela sie -Wiesz co czego sluzs te zabawki? I nie chcesz ju sluchac moich grzechow?-zapytala podnoszsc pejcz
- wcale o nich nie mówiesz..- powiedział z uniesioną brewką- I chyba nikt ci nie mówił, że prawiczek nie ma szans być ksiedzem, Maria...
-Jesli jestes prawiczkiem to dam ci niezapomnana noc...wiele rozkoszy-podsunela sie i przejechals mu pejczem po kroczu
zaśmiał się- A jeśli nie ejstem to co?
-Jesli znowu masz grzecz i klamiesz...przyszedles bo mnie pragniesz...sprawimynsobie rozkosz, Tomas...-szepnela mu do ucha , apotem musnela jego usta by sie ruszyl
ton ją złapał za kark i pocałował ją, jak już się tak pchała.
To sie poczula od razu i poczula rowniez w cipce. Meuknela i calowala go namietnie dodajac jezyk.
- tylko na tyle cię stać? - zapytał między besoskami
-Nie...pokaze ci-powiedziala przelamujac sie i wlazla na lozko i wziela wibrator ehhh
Przylozyla go do cipki i wlaczyla
to się zacieszył- Jak długo tak wytrzymasz?
Wziela wandzie na chwile by tylko go podlusic
-Jestem mokra...ile ty wytrzymasz?
Uśmiechnął się- Aż dojdziesz... potrafisz? - zapytał z uniesioną brewką
To pokazala mu jak juz z jej cipki wyolywa i lukala niewinnie -Nie wiem...pokazesz swojego fiuta?
- Hmm... myślę, że też dasz radę..pomogę ci z tym...- powiedział i wziął od niej wibratorek.
To mu juz pokazala taki skoro byly wszystkie zabawki ha ale jak sie orzysunalnto go zmacala po kroczu.’wiedziala, ze jako miguel niemoze juzbwytrzymac
to mogła poczuć jak bardzo nie moze wytrzymać i się pchał tym chujkiem do oporu, żeby mogła czuć w całej cipce tą sztuczność ahhaha - Powinnaś się pośpieszyć jeśli chcesz poczuć mojego..
-Ay...-jeknela juz bez jakiejkolwidk gry bo to mocne bylo -Chcesz zdbym tak doszla?-oblizala usta
- Obawiam się, że długo tak nie wytrzymasz... - powiedział uśmiechając sie.
-Niewytrzymam....-zlapala go za raczke i luknela mu w oczy. Jeknela seksownie
uśmiechnął się- więc pokaż mi jak dochodzisz.... chcę to zobaczyć..
No to jak sie tak wbijal tym duzym chujemmto sie poczula i doszla tak i jeknela w rozkoszy zapominajsx onwszystkim -Migueeeel! Ahhh!!!
Pulsowala i cieklo z niej
to jeszcze się kręcił tym chujkiem, żeby lepiej się jej dochodziło hahaha i ją pocałował- Pokaż na co jeszcze cię stać....
To jak doszla do siebie to zadzierala Mu te kiecke i dotykala po chujku -pomoz mi z guziksmi albo pieprz mnie tak...
uśmiechnal sie. - więcej przyjemności będziesz miała jak sama to zrobisz...