Nie jesteś zalogowany na forum.
-ok...-rzekla z usmiechem bo jej sie pomysl podobal ha -Wezmiesz Gie?
- Chcesz, aby była z nami na tym zdjeciu???
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie -rozesmiala sie -Ale musimy ja wziac na gore...nie zostawie jej tu samej.
- Oh na pewno rozniosłaby nam kuchnię...- powiedział, no ale wziął bachorka na ręce.- Chodź księzniczko, posprzątasz w sypialni kiedy my będziemy się świetnie bawić...
No to jak weszli do sypialni to ulozyla sie wygodnie na lozku i czekala na Miguela.
mikie zostawił dziecko na podłodze- proszę nie nabijać sobie guzów i siniaków- powiedział do dziecka i wskoczył do łóżka.- No to jak Ci się amrzy to zdjęcie, kochanie?
Luknela za biedna Gią, ale jak nie marudzila na razie to juz lukala na Miguela -Nie leżacych jak kłody -usmiechala sie -Zebys mnie dotknal jakos bokiem...
- CO?? To co ja będę miał na widok na tym zdjęciu?
-No ja bede prosto...a ty mozesz sie ocierac bokiem kutasem...a pozniej sie zmienimy...
- Ohhh no to chyba, że tak, a swoją drogą...Jestem zaskoczony, że miałaś czas się bawić w depilację...
Zasmiala sie -Znalazlam chwilke...zeby bylo nam przyjemniej. Nie zdazyles pociagac -cieszyla sie
zaśmiał się- Poczekaj... nadejdą takie czasy, że nie będziesz widziała i olejesz depilację..
-Wtedy ty bedziesz musial to znowu zrobic-podniosla brwi
zaśmiał się- Oh doktoorek od dinozaurów na pewno będzie miał dobrą ripostę na to...
-Ciiii-zasmiala sie -Teraz robimy zdjecia. Ustaw sie ładnie...-ilukala w lustro
no to ustawił się bokiem tak jak chciała i zasłonił chujka haha - Gotowa na zdjęcie?
-Nie widac penisa...
zaśmiał się- więc chyba dobrze... Nie lubisz kiedy inni widzą mojego penisa..
-to tylko dla nas...nikt przeciez nie ogladalby mnie...-spojrzala mu w oczy
uśmiechnął się- czyzby? A twoje nagie zdjęcie u mnie w biurze?
-Nie widac twarzy...i juz sie do tego przyzwyczailam...jest przyciemnione i wgl...-zasmiala sie -Miguel...pokaz penisa -zasmiala sie jeszcze raz z siebie
no to już się poprawił, aby mogła się nacieszyć jego chujkiem- ale się zrobiłaś wymagająca...
Zacieszyla sie -teraz idealnie -pocalowala go w usta,a pozniej luknela w lustro do zdjecia
- maruda...- powiedział i zrobił zdjęcie.- jeszcze jakieś ci się marzy?
-Tak teraz ty prosto a ja zarzuce na ciebie nozke -powiedziala i sie tak ustawila i mu szepnela do uszka -Kocham cie...