Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dlatego nie przestaniemy…mamy całą noc-uśmiechnęła się i pocałowała go namietnie
No, a skoro wyjeżdżasz to co...bzykali się cala noc jak króliki haha massimo ja brał na ostro, bez delikatności, aby mogła pojadę jaka jest jego prawdziwa natura i jak musiał czasami się wstrzymać w przeszłości haha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Dokładnie! Żebym im było dobrze w razie jakbym nie dożyła
No i byli zmęczeni nad ranem to zasnęli. Gia przytulona do niego.
Za długo nie pospali, bo simonek obudził massimo - Stefano na ciebie czeka... lepiej, aby nie wiedział, że porzuciłeś Ane dla bamboli w twoim łóżku.. - powiedział zacieszony
Massimo zerknal na Gie - niech zaczeka w moim biurze...a potem pilnuj Gii, aby się nie spotkali..
- Yes, sir....3 minuty albo zrobi tu rzeź....- powiedział simonek i wrocil do gościa, a Massimo się podniósł z łóżka uważając, aby jej nie obudzić.
Ale się obudziła i przeciągnęła. Otworzyła oczka i spojrzała na niego jak się gramoli -Ciao amore.
Odwrócił się do niej - cześć... jeszcze wczesnie, nie musisz jesteś wstawać, Gia.
-A ty? Wstajesz zrobic nam snaidanie?-zazartowala
Uśmiechnął się I ja pocałował- jakieś życzenia co do śniadania?
-Ooh trafilam-usmiechnela sie po pocalunku -A musi byc na slodki?-zasmiala sie
Zaśmiał się- inaczej bym nie pytał.... mozesz sobie zażyczyć czego zechcesz..
-Moze byc jajecznica z boczkiem i pomidorki?-usmiechnela sie milutki
Zaśmiał się- da się zrobić.... daj mi trochę czasu, aby to ogarnal i wrócę do Ciebie..- powiedział I poszedł najpierw spotkać się z gościem w swoim biurze.
-Kocham cie!-krzyknela za nim i jeszcze sie wylegiwala w lozku i ogarniala sprawy na telefonie
Massimo ofc ubrany zajrzał do biura i kiwnął głową do Simone, aby pilnował gii, wiec ten sobie poszedł, a ci sobie usiedli i dyskutowali o tym jaki to duży błąd popełnił massimo.
- Russo nigdy nie darują Ci, że wycofałeś się w ostatniej chwili z sojuszu.... mieliśmy połączyć nasze rodziny i być nietylalmi, a ty to spieprzyłeś! Powinienem Ci odjebać łeb..
Massimo przewrócił ślepiami i z szuflady wyjął bron - sprawdzimy kto komu pierwszy wpakuje kulkę w łeb? Sojusz możemy zawrzeć na nowych warunkach, ale będziesz rozmawiał ze mną, nie Aldo... to kwestia czasu kiedy Aldo zrezygnuje...
Gia ubrala tylko Massimo biala koszule. Ktora zakrywala jej wszystko na szczescie ha no i wyszla do kuchni na sniadanko
To po drodze spotkała simo, który ją zlukal z góry na dół - nice... chociaż nie wiem czy powinnaś tutaj tak chodzić ubrana, Gia... jak Twoje wrażenia po tym pobycie? Nie mieliśmy okazji porozmawiać sam na sam po tych wszystkich wyznaniach prawd.... wybacz aferę z wypadkiem, ale pewnie z innego powodu nie zjawilabys się tak szybko- powiedział zacieszony.
-Nie mam tu zadnej koszuli ani ciuchow. Dzis dopiero przyjda…wlasnie z racji tego, ze tak szybko tu przygnalam. Nie mam ci juz za zle…najwidoczniej musialo sie tak stac. Wszystko jest dla mnie nowe i dziwne, ale pezyzwyczaje sie.
Zaśmiał się- nie martw się... massimo na osobności odda Ci wszelkie niedogodności w naturze.. a Twoje ubrania powinny być do pol godziny..
U massimo nie doszło do rozlewu krwi, ale się dalej kłócili, więc na koniec Stefano musial sobie ulżyć- pierdolony lovelas! Zajmij się rodzina... nie licz, że Russo pomoże ci z Vadimem! Twoi synowie i wnuki nie zmyja zdrady! Pieprzona rodzina! - jeszcze trzasnął drzwiami i sobie poszedł, a massimo wyszedł za nim i trafił na tą dwójkę, uniósł brewke ciekaw co słyszeli.
Simonek wzruszył ramionami do gii- włosi.. zawsze wrzeszczą... massimo jak się rozkręci to dopiero nie może skończyć...
Gia tam troche slyszala, ale nie za duzo -Wszystko w porzadku?
Massimo zmierzył Simonka - miałeś chyba jechać po rzeczy dla Gii
Simo się zaśmiał- innym razem opowiem Ci więcej, G... Massimo się robi nerwowy jak masz za mało na sobie... nara...- no i się zmył, a massimo podszedł do gii
- ma rację.... nie lubię kiedy masz na sobie tak niewiele...
-Lubisz kiedy nie mam nic na sobie-objela gi
Zaśmiał się- uwielbiam...ale kiedy jesteśmy sami... zaczekasz ze śniadaniem?
-Myslalam, ze juz czeka na mnie pyszne sniadanko, ale zakatwiales interesy-zrobila minke kotka
Pomizial ja po policzku - niestety to było niezależne ode mnie.. kiedy tu będziesz będę starał się pracować jak najmniej..
-Pamietaj, ze nie chce cie ograniczac, Massimo.